Bejelentették a legújabb és kibővített House Piknik időpontját

A szervezők már nagyon várták, hogy bejelenthessék az első idei rendezvényük dátumát, ami augusztus utolsó hétvégéjére, 29-re esik. Az új helyszínük is hangulatos lett, hiszen a nagypikniket a Pilis lábánál fekvő Teve-szikla és a gyönyörű levendulamező szomszédságában rendezik majd meg.

Forrás: House Piknik Pilisborosjenő‎ / Facebook.com

Az eseményen egész napos zenei- és gasztroélményekkel várják a látogatókat. A standokon pedig helyi kistermelők is megjelennek, akik helyben sült péksüteményekkel, kézműves kecskesajtokkal, sörökkel és borokkal színesítik a fesztiválkínálatot.

Ahogy a rendezvény Facebook oldalán is írták, a koncertek alatt a gyerekek sem maradnak egyedül, mivel a pikniknaphoz hozzátartozik a gyereksarok is, ahol reggel 10.00-től egészen este 6-ig dadusok játszanak az apróságokkal, ha szükséges.

A Line up a következőképpen alakul:

Andrija Jäger
Spanti
Kiss
Cordeiro (After Dark)
X (After Dark)

Akik pedig gyerek nélkül mennének a fesztre és lazítanának is egy kicsit, azokat várja majd a kibővített chill spot, ami idén 4 nagy sátorból áll, kényelmes babzsákokkal. A helyszín továbbra is kutyabarát, úgyhogy a négylábú barátokat is lehet vinni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek