Bejelentették a legújabb és kibővített House Piknik időpontját

  A szervezők már nagyon várták, hogy bejelenthessék az első idei rendezvényük dátumát, ami augusztus utolsó hétvégéjére, 29-re esik. Az új helyszínük is hangulatos lett, hiszen a nagypikniket a Pilis lábánál fekvő Teve-szikla és a gyönyörű levendulamező szomszédságában rendezik majd meg.

  Forrás: House Piknik Pilisborosjenő‎ / Facebook.com

  Az eseményen egész napos zenei- és gasztroélményekkel várják a látogatókat. A standokon pedig helyi kistermelők is megjelennek, akik helyben sült péksüteményekkel, kézműves kecskesajtokkal, sörökkel és borokkal színesítik a fesztiválkínálatot.

  Ahogy a rendezvény Facebook oldalán is írták, a koncertek alatt a gyerekek sem maradnak egyedül, mivel a pikniknaphoz hozzátartozik a gyereksarok is, ahol reggel 10.00-től egészen este 6-ig dadusok játszanak az apróságokkal, ha szükséges.

  A Line up a következőképpen alakul:

  Andrija Jäger
  Spanti
  Kiss
  Cordeiro (After Dark)
  X (After Dark)

  Akik pedig gyerek nélkül mennének a fesztre és lazítanának is egy kicsit, azokat várja majd a kibővített chill spot, ami idén 4 nagy sátorból áll, kényelmes babzsákokkal. A helyszín továbbra is kutyabarát, úgyhogy a négylábú barátokat is lehet vinni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!