Alkalmi vacsoraestek helyett gasztronómiai utazásra hív ez a lakásétterem

Az Ételműhely gasztrostúdió eddig főként alkalmi vacsoraesteket és rendezvényeket tartott, de az utóbbi két hónapban nagy változásokon esett át, és most lakásétteremként nyit ki újra. Az átalakult étteremben innentől kezdve heti három estére (csütörtökön, pénteken és szombaton) lehet majd asztalt foglalni. Az első három alkalom június 11-12-13-ra esik – olvasható az esemény Facebook oldalán.

Forrás: Ételműhely gasztrostúdió / Facebook.com

Ahogy a tulajdonosok is írták, a lakásétteremben a vendégek nemcsak megkóstolják az ételeket, hanem az ételkészítés folyamatába is beleláthatnak. A hangulat laza, kötetlen és sallangok nélküli. A Szent István téri lakásétteremben két menüsor, egy 3 fogásos és egy 5 fogásos közül lehet választani, melyekhez magyar alapanyagokat használnak fel, helyi termelőktől.

A 3 fogásos menüsor tartalmaz egy előételt, egy főételt és egy desszertet, valamint a vacsora előtt felszolgált kovászos kenyeret, vajat, amuse bouche-t, és a desszert után lévő petit fourt is. A 3 fogásos menü ára: 9990 forint.

Előétel: kacsamáj, rebarbara és napraforgómagForrás: Ételműhely gasztrostúdió / Facebook.com

Az 5 fogásos menüsort kiegészíti még egy leves, egy halétel, illetve a kovászos kenyér, a vaj, az amuse bouche, valamint a desszert után lévő petit four. Az 5 fogásos menü ára: 15.990 forint. Az Ételműhelyben csak előre foglalás esetén tudnak vendéget fogadni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek