Pizzasütésre várják a gyerekeket Szentendrén

Szabi, a pék, vagyis Szabadfi Szabolcs finomságaival akkor foglalkoztunk utoljára, mikor mindenki kovászos kenyeret szeretett volna sütni otthon, a karantén beindulása után egy héttel. Szabi akkor, minden otthon sütő háziasszony és háziférfi örömére kovásznevelgető online tanfolyamot indított.

IllusztrációForrás: Pixabay.com / mzter

Most viszont a kiszabadulás és a vakáció örömére gyerekeknek hirdetett pizzasütő workshopot a szentendrei Panificio Il Basilicóba. A workshopot június 30-án kedden tartják, így még bőven van idő emilben jelentkezni az óránkénti turnusokra, amik 14 órakor kezdődnek és 20 óráig tartanak - olvasható az esemény Facebook oldalán, ahol a jelentkezési cím is megtaláható. A levélbe mindenki írja be a résztvevő(k) nevét, visszajelzésben pedig megy a szabad időpont.

A workshop lényege, hogy a gyerekek készítik el a pizzát. Szabi segít a nyújtásban, a feltételezésben és a sütésben is, de a végeredményt mindenki maga fogyaszthatja el, hacsak nem hagy belőle egy szeletet a családnak. A pizzasütés részvételi díja 4800 forint. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek