Hatalmas gumibelsőkből készített asztalokat egy amerikai étterem

Egy Maryland-ben található, népszerű tengerparti étterem előrukkolt egy olyan biztonsági megoldással, ami elősegíti a társadalmi távolságtartást és még jó móka is.

Forrás: John Middlebrook video screenshot / Facebook.com

A Fish Tales Bar & GrillOcean City-ben várja a vendégeit már több éve. És hogy ne veszítse el őket a koronavírus hatására sem, az enyhítések bejelentése után rögtön beizzította a "lökhárítós asztalok" ötletét, ami a családtagok, a barátok és a felszolgálók között is nagyon komolyan fenntartja az előírt távolságot - olvasható a CNN Travel oldalán.

Az asztalok úgy néznek ki, mintha egy hatalmas fekete gumibelső összetalálkozott volna egy bakelit lemezzel, amit végül egy kerekekkel ellátott állványra szereltek.

A cél elsősorban a távolságtartás volt, de végül kiderült, hogy jól lehet velük közlekedni is az étterem kültéri részein és a nagy parkolóban, így több szempontból is teljesíti a feladatát. Kültéren van, így használhatják a vendégek és még enni is tudnak valamit, habár az államban még mindig él a szabály, hogy csak elvitelre lehet ételeket kérni.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek