Éttermet vált a budapesti Onyx Michelin-csillagos séfje

  Mészáros Ádám Michelin csillagos séf neve az elmúlt majdnem egy évtized alatt összeforrt a Vörösmarty tér legikonikusabb éttermével, de a két csillagos séf mégis úgy döntött, hogy új kihívásokat keres. A május 14-i sajtóközlemény szerint Mészáros Ádám döntése mögött a munka és a magánélet összehangolása, valamint az önfejlesztés és a saját ötletek megvalósítása állt.

  Mészáros Ádám a Felix bárjábanForrás: WeLoveBudapest / Polyák Attila / Press

  Az Onyxban töltött sikeres évek alatt, csapatával megtartotta az étterem két Michelin-csillagát és jelölték a legrangosabb, The Best Chef 2020-as díjra – amire a világ 100 legjobb szakemberét nevezik.

  Ádám már az Onyx séfjeként nagy hangsúlyt fektetett a folyamatos fejlődési lehetőségek kiaknázására, és kiemelten figyelt az innovatív technológiákra is. Saját terveinek megvalósítására végül a Felix Kitchen&Bar személyében talált társra. Az étterem és koktél bár kreatív séfjeként vesz majd részt a közös munkában, melynek az a célja, hogy az Ybl Vízházban létrejöjjön egy olyan étterem, ami nemzetközi mércével mérve is fontos szerepet tölthet be.

  A hosszútávú értékteremtés jegyében a séf és csapata a szakmai minőséget, a hazai alapanyagok tiszteletét és a hazai termelőkkel való közös munkát szeretné a középpontba helyezni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!