Időpontváltozást jelentett be az ország egyik legnagyobb boros rendezvénye

A 100 főt meghaladó beltéri rendezvényekre vonatkozó tiltással összhangban időpontváltozást jelentett be az ország egyik legrangosabb beltéri boros eseménye, a 2020. április 3-4-re meghirdetett VinCE Budapest Wine Show. A tervek szerint az új időpont 2020. június 6. és 7. lesz.

Forrás: Shutterstock.com

A szervezők tájékoztatása szerint a megvásárolt belépőjegyek érvényesek lesznek az új időpontban megtartott rendezvényre, de esetleges programváltozásra számítaniuk kell majd a vendégeknek. Ezek kapcsán a Wine Show folyamatosan frissülő weboldalán tájékozódhatnak.

A VinCE Budapest Wine Show-t 2020-ban immár 11. alkalommal rendezik majd meg. A rendezvény arra teremt lehetőséget, hogy a boros szakma meghatározó egyéniségei és a minőséget kereső fogyasztók találkozzanak, beszélgessenek, újdonságokat és régi kedvenceket kóstoljanak, ízelítőt kapjanak a borvilágot meghatározó trendekből és élvezzék egymás, valamint a jó borok társaságát.

A rendezvényen közel 1000 bor, pezsgő és párlat kóstolására lesz lehetőség. A VinCE magazin bortesztjein négy- vagy ötcsillagos eredményt elérő magyar pincészetek mellett a kóstolótérben válogatott külföldi tételek, ikonikus márkák, tematikus standok, gasztronómiai kiállítók várják az érdeklődőket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek