Magyar borszakértő is bent van a világ legjobbjai között

  Több, mint 600 pályázó közül választotta ki a világhírű szakemberekből álló zsűri azt az összesen 50 szakértőt, akik a jövő generáció nemzetközileg is meghatározó szakemberei bor, szaké és párlat kategóriákban. Herczeg Ágnes többek közt azért részesült a megtisztelő elismerésben, mert az elmúlt három évben kimagasló eredményeket ért el a tanácsadói- és oktatói munkájával, továbbá jelentős szerepet vállal az ágazati innovációk, és a társadalmi felelősségvállalás terén egyaránt.

  Herczeg Ágnes borszakértőFotós: Szmodits Balázs

  Ágnes ezzel a nemzetközi "The Future 50" díj elnyerésével a világ 31 legkiemelkedőbb új generációs borszakértőjének listájára került.A „The Future 50" listát a WSET (Wine & Spirit Education Trust), valamint az IWSC (International Wine & Spirit Competition) állítja össze és a következő generáció legjobb bor-, szake- és párlatszakértőit keresi, illetve kívánja nemzetközi szinten is elismerni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!