Kik kerültek a legjobbak közé az idei Éttermi Héten? Íme a három dobogós

Bár az Étterem Hétnek és már az Étterem Hét Extrának is vége, a legjobban teljesített helyekre az ünnepi időszakban is ellátogathatunk. Ahogy az lenni szokott, az országos rendezvény lefutása után összesítették a szervezők a vendégek által leadott véleményeket. Ezekből idén 2835 futott be október végéig.

A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock.com

A visszajelzések és vendégélmények alapján idén is kihirdették a három legjobban teljesítő vendéglátóhelyet. A ranglista pedig a következőképpen alakult: Az „Étterem Hét legjobb étterme" cím 1. helyezettje a Café57 lett, a 2. a Radisson Blue Béke Hotelben található Zsolnay Kávéház, mely egyedüli szállodai étteremként aratott sikert a 15 Budapesten díjazott étterem között, a harmadik helyen pedig az Imázs étterem végzett.

A sajtóközlemény szerint a beérkezett vendégvélemények pontszámai a menü, a konyhai és a felszolgáló csapat munkája, a kiszolgálás minősége és az étterem hangulata alapján alakultak ki. A vendéglátóhelyeket kategóriánként díjazták.

A következő, tavaszi Étterem Hétre 2020 márciusáig várni kell, de addig is érdemes körbenézni a DiningCity éttermi programajánlójában, illetve ajánlott feliratkozni a rendezvény hírlevelére, mert aki megteszi, az már két nappal a hivatalos roham előtt asztalt foglalhat a kiválasztott éttermekbe.

Szóljon hozzá
0 hozzászólás
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek