Nemsokára 20 új étteremmel indul az Országos Étterem Hét előfoglalása

Baráti társaságunk már harmadik éve jár az Országos Étterem Hét ideje alatt választható vacsorákra, de ismerünk olyan asztaltársaságokat is, akik a kezdetektől fogva hű látogatói a kezdeményezésnek. Az Országos Étterem Hétben, amit ebben az évben október 7. és 13. között rendeznek meg, az a jó, hogy ilyenkor talán még azok is megengedhetnek maguknak egy szépen kiöltözős, például romantikus vacsoraestet, akik egyébként ritkán jutnak el éttermekbe, vagy éppen nem tudják melyiket is érné meg kipróbálni.

A családias borbároktól a fényűző étteremhajókig válogathatunk a kínálatbólForrás: Shutterstock.com

Ezen az egy hetes gasztronómiai eseményen ugyanis minden étterem különböző 3 fogásos menüt kínál, jellemzően repertoárjának legjavát. A vendéglátóhelyek egy része csak 3.900 Ft-ért, a prémium kategória indulói 4.900 Ft-ért, míg az exkluzív besorolású éttermek 5.900 Ft-ért (szervízdíjjal együtt) kínálják menüsoraikat.

Bár értékelések és visszajelzések mindegyik étterem mellett szerepelnek, választani eddig sem volt könnyű. Most viszont több mint 100 étterem részvételével tér vissza a rendezvény, vagyis 20 olyan új étterem tűnt fel a listán, amit érdemes lehet majd kipróbálni. Ilyen többek között a Bártfai vendéglő, a Bock Bisztró Balaton Vonyarcvashegyen, a Cezanne étteremhajó vagy éppen az Émile és a Fióka étterem, illetve a Flaska Borbár, csak hogy párat említsünk.

Asztalt foglalni az Étterem Hét idejére, csak a rendezvény hivatalos honlapján keresztül lehet 2019. szeptember 18-tól. De azok akik feliratkoznak a hírlevélre, már 2 nappal korábban, azaz szeptember 16-án, reggel 6 órától elküldhetik asztalfoglalásaikat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek