Pókember kedvenc üdítője már itthon is kapható!

A frissítő – hidegen a legfinomabb – tejalapú szénsavas üdítőitalt, a Miklis-t, a Lotte cégcsoport, Ázsia legsokoldalúbb és a legkülönbözőbb termékeket gyártó és forgalmazó cége dobta piacra 30 éve. A joghurt ízvilágára emlékeztető ital Dél-Koreán kívül, ahol mindig ott van az első helyen a ranglistákon, Oroszországban rendelkezik még óriási kultusszal.

Az almásat mi még nem kóstoltuk, de az epres kifejezetten finomForrás: Youtube.com / Travelo.hu

Mikor 1989-ben a boltok polcaira került az innivaló, az azóta nemzetközi filmes körökben is elismert hong kong-i filmsztárral, Chow Yun Fat-tel reklámozták először. A színészre olyan filmekből emlékezhetünk, mint az Oscar-díjas Tigris és sárkány, a romantikus Anna és a király, a Gyilkosok gyilkosa és a Golyóálló szerzetes. Azóta persze változtak az idők és a Milkis is tovább fejlődött, ahogy a reklámigények is. Így az új Milkis Yo-Hi Watert már a WannaOne fiúcsapat tagjai népszerűsítik.

De az ital érdekességén ez mit sem változtat, ugyanis a Milkis még ma is olyan, mintha egy pohár Sprite-ot és egy joghurtot összekevertek volna. Bár első ránézésre furcsának hangzik, de tapasztalatból mondhatjuk, hogy felettébb kellemes az íze. Hazánkban első körben natúr, epres és barackos ízesítéssel kerül a polcokra a dobozos és üveges kiszerelésben, de van belőle almás is, ahogy az a képen látható.

A sajtóközleményben olvasható, hogy az italt gyártó Lotte Chilsung hosszú távra tervez Magyarországgal, így a végén még az is meglehet, hogy a Pókembert alakító Tom Holland még a végén hozzánk jön el Milkis-t vásárolni. A fiatal sztár ugyanis nagyon megszerette az italt, miután egy dél-korai Bosszúállók promóciós körút során, sok más koreai étel és ital mellett, ezt is megkóstolta.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek