Két fős utazást nyerhetünk a világ egyik legjobb éttermébe, Modenába

Az elmúlt évtized szinte semmi másról nem szólt, mint Massimo Bottura és három Michelin-csillagos éttermének, az Osteria Francescanánának az éltetéséről. Persze jogosan, hiszen a csúcsgasztronómiát nyújtó séf és étterem többször vezette a World's 50 Best Restaurants listát, mint bárki más, és a csillagokat sem hiába zsebelte be.

"Csatlakozz hozzám Itáliában!" Ha Bottura hív, menni kell!Forrás: omaze.com / FB

Ebbe az elérhetetlennek tűnő étterembe invitálja most a séf azokat a megrögzött gasztro-utazókat, akik mindig is arra vágytak, hogy a társaságában járják be a gyönyörű Emilia-Romagna régiót. Bottura az Omaze.com oldalon tette közzé a felhívását, ahol olyan – a legtöbb esetben hírességek által támogatott – jótékonysági akciókat hirdetnek meg, ahol az adakozó közönség valamilyen nyereményben részesül. Sok esetben, ahogy most is, a nyertes vacsorázni, teázni, vagy gálára mehet az akciót meghirdető sztárral.

Massimo Bottura legfőbb projektje, az étteremvezetés mellett, a Food for Soul jótékonysági és élelmiszermentő alapítvány, aminek munkájához most hozzá lehet járulni. A hozzájárulók és a játékra jelentkezők között – merthogy a jelentkezéshez nem kell mindenképpen pénzt adni – kétfős olaszországi utazást, pontosabban 2 darab repülőjegyet sorsolnak ki Modenába, valamint szállást és vacsorát az Osteria Francescanába. A nyeremény tartalmaz még két exkluzív gasztrotúrát Emilia-Romagnában, és persze a találkozót a séffel és csapatával.

A nyereményjáték oldalán, ami még 10 napig elérhető, az adománygyűjtő opciók alatt találjuk az „alternatív jelentkezési lehetőséget". Erre kattintva, hozzájárulás nélkül is részt vehetünk a játékban. A játékra, minden nemzetiségű gasztro-utazó jelentkezhet, a magyarok sem kivételek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek