Marhapörkölttől a lekváros palacsintáig a MÁV járatain

A MÁV legfrissebb közleménye szerint a nyári szezonban közlekedő étkezőkocsik után, szeptemberben – több lépcsőben – nemzetközi forgalomban is bővülnek a szolgáltatások. A hónap végére valamennyi bécsi EuroCityés gyorsvonat, valamint a brassói Corona InterCity is étkezőkocsival jár.

Egy tojásrántotta kenyérrel 590 forint, míg a marhapörkölt galuskával 2490 forint.Forrás: www.mavcsoport.hu

A Bukarest–Budapest–Bécs viszonylatú Dacia gyorsvonatban a Budapest és Bécs közötti szakaszon, valamint a Bécs–Budapest–Kolozsvár útvonalú Transilvania EC-ben a teljes viszonylaton közlekedik étkezőkocsi 2019. szeptember 29-étől, illetve a visszaúton 2019. szeptember 30-ától.

Ezeken a vonatokon az étkezőkocsi a többi bécsi EuroCity-jével megegyező összetételű és árú kínálattal várja az utasokat. Az ételek között találhatók hagyományos magyaros fogások, mint például a marhapörkölt és a gulyásleves, de olyan egyszerű ételek is, mint egy adag sültkrumpli, egy pár főtt virsli mustárral és kenyérrel, vagy egy tojásrántotta. De az étlapokon szerepel még hamburger, vega hamburger, BBQ szendvics és hot-dog is. Az italkínálatban a csapolt sör mellett minőségi borok és röviditalok, valamint 100 százalékos gyümölcslevek is megtalálhatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek