Cabernet központ nyílik a színes pincefaluban

Az újonnan megnyíló Cabernet Borturisztikai Látogatóközpont a Hajósi Pincefalu központjában álló egykori uradalmi pince épületében kapott helyet a TOP program támogatásának köszönhetően. A területen találnak egy élményközpontú kiállító teret, turisztikai információs központot és multifunkciós rendezvényteret is.

Forrás: Csanády / Wikipedia.org

A látogatóközpont a jövőben összefogja, bemutatja és népszerűsíti a turisztikai piacon a szolgáltatók, pincészetek, szállásadók, vendéglátóhelyek és rendezvényszervezők kínálatát, valamint Hajós város attrakcióit, amilyen a település barokk kastélya, a kegytemplom és a tájház – írták a Turizmus.com oldalon.

A 2019. szeptember 21-én megnyíló központban és kiállításon megismerhetik majd a Hajós-Pincefalu történetét, amely Európa egyetlen ilyen térszerkezetű önálló települése. A pincefalu színes kis épületeivel a népi építészet ékköve, unikális, kifejezetten a borra alapozott gasztronómiai és kulturális rendezvények gyűjtőhelye, ahova a központnak köszönhetően mostantól családi és céges rendezvényeket is lehet majd szervezni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek