Cabernet központ nyílik a színes pincefaluban

  Az újonnan megnyíló Cabernet Borturisztikai Látogatóközpont a Hajósi Pincefalu központjában álló egykori uradalmi pince épületében kapott helyet a TOP program támogatásának köszönhetően. A területen találnak egy élményközpontú kiállító teret, turisztikai információs központot és multifunkciós rendezvényteret is.

  Forrás: Csanády / Wikipedia.org

  A látogatóközpont a jövőben összefogja, bemutatja és népszerűsíti a turisztikai piacon a szolgáltatók, pincészetek, szállásadók, vendéglátóhelyek és rendezvényszervezők kínálatát, valamint Hajós város attrakcióit, amilyen a település barokk kastélya, a kegytemplom és a tájház – írták a Turizmus.com oldalon.

  A 2019. szeptember 21-én megnyíló központban és kiállításon megismerhetik majd a Hajós-Pincefalu történetét, amely Európa egyetlen ilyen térszerkezetű önálló települése. A pincefalu színes kis épületeivel a népi építészet ékköve, unikális, kifejezetten a borra alapozott gasztronómiai és kulturális rendezvények gyűjtőhelye, ahova a központnak köszönhetően mostantól családi és céges rendezvényeket is lehet majd szervezni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!