Piknikezzen egy jót a balatonboglári Gömbkilátó tövében!

A Balaton Piknik szeptember 13-ára és 14-ére tervezett eseményén déltől késő estig olyan világsztárok váltják majd egymást a színpadon, mint Róisín Murphy, a Morcheeba, José González, Nicola Conte & Spiritual Galaxy, Bebel Gilberto, Gilles Peterson és a Nubiyan Twist – olvasható a piknik sajtóközleményében és az esemény honlapján. 

Forrás: Balatoni Piknik / Facebook.com

A piknik története egy évvel ezelőtt, a Kruder & Dorfmeister koncertjével kezdődött: az elektro-duó fantasztikus hangulatú bulit celebrált a balatonboglári Gömbkilátó tövében. A 2018-as siker után egyértelművé vált, hogy a szervezők folytatni fogják, és kétnapossá bővítve 2019-ben is megrendezik a Balaton Pikniket.

A kapuk pénteken délben nyílnak majd, és a korán érkezők többek között jógával tölthetik a kora délutánt. A koncertek sorát délután 4-kor a francia DJ, Gilles Peterson kezdi, majd Maestro, a Nicola Conte & Spiritual Galaxy folytatja, végül pedig az artpop királynője, Róisín Murphy lép színpadra.
A szombati programot Galactic Jackson szettje vezeti fel, 16 órától a brit zenei kollektíva, a Nubiyan Twist táncoltatja meg a közönséget, utána Bebel Gilberto, José González és a Morcheeba zenéjére lüktet majd a Balaton.

Forrás: Balatoni Piknik / Facebook.com

A Piknik szervezői a zenei kínálat mellett nagy hangsúlyt fektetnek a gasztronómiára is. A balatoni régió legkiválóbb borászai, vendéglátósai és az ország legjobb food truckjai gondoskodnak majd a látogatókról, a VIP-ben pedig a balatonszemesi Kistücsök étterem séfjei készítik a finom étkeket. A Balaton Piknik mindkét napon déltől éjfélig várja majd a látogatókat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek