A Facebook pop-up kávézókat nyit Angliában

  A közösségi oldal öt pop-up kávézót nyit az Egyesült Királyságban, ahol a látogatók egy ingyenes kávé mellett ellenőrizhetik adatvédelmi beállításaikat.

  Az ideiglenes tanácsadó központok Londonban, Manchesterben, Edinburgh-ban, Brightonban és Cardiffban lesznek nyitva augusztus 28-a és szeptember 5-e között, írja a Dezeen nevű építészet és design magazin.

  NurPhoto/Jaap Arriens/afp

  A meglévő kávézókban elhelyezett Facebook Cafekban a felhasználók felvilágosítást kaphatnak az adatvédelmi beállításaik személyre szabásáról. Emellett egy ingyenes italt is választhatnak, köztük cappuccinot, americanot vagy menta teát.

  Pop-up kávézóinkban segítséget és tanácsokat kaphatnak azzal kapcsolatban, hogyan változtassák meg adatvédelmi beállításaikat - és mindezt egy csésze kávé elkészítéséhez szükséges idő alatt" – mondta Steve Hatch, a Facebook észak-európai részének alelnöke.

  A Facebook szerint számos közösségi média felhasználó nem tudja, hogyan kell testreszabni az adatvédelmi beállításait. A társaság reméli, hogy a kávézók segítenek nekik jobban megérteni ezeket.

  A közösségi média oldal azért nyitja meg a kávézókat, mert a Facebookot egyre több kritika éri a felhasználók személyes adatainak kezelése miatt, és a digitális adatvédelem miatt is egyre inkább a figyelem középpontjába kerül, írja a Dezeen.

  Az öt kávézó a londoni The Attendantben, a manchesteri Takkban, a brightoni Flour Pot Cafeban, az edinburghi Union Brew Lab-ban és a cardiffi Coffee Barkerben lesznek elhelyezve. A helyszíneket a pult, az ajtók és az ablakok fölé helyezett fekete és szürke Facebook Cafe feliratok fogják jelezni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!