Ijesztő nyalánkságokkal lesznek tele ezek a vidámparkok

Bár még csak augusztus van, már szinte az összes Disney park őszi, pontosabban Halloween lázban ég. Disneyland-et és a Disney World-öt már el is lepték az őszi falevelek, a Mickey egér zombik és a Karácsonyi lidércnyomás című stop motion animációs film hátborzongató karakterei.

A 2019-es Disney-Halloween trendForrás: Travelpulse.com / Laurie Baratti

Az édességboltokban és büfékben Jack Skellington alakú sütinyalókák százai tornyosulnak, a muffin állványokat pedig beborítják a sütőtökös – műgilisztás süteménykék, de kérhetünk Hádész hot-dogot, kukac gumicukrot koporsó alakú dobozkában, Sírhant muffint és Múmia fánkot is, a turmixolt agyvelőre hasonlító italokról nem is beszélve - olvasható Travelpulse.com oldalon.

A parkokban azonban nem csak enni lehet, megannyi szuvenír is választható Halloween témában. Idén, a már említett Karácsonyi lidércnyomás egyik legfélelmetesebb karakteréé, Oogie Boogié, a zsákemberé a főszerep. Ő borzalmaskodik a pólókon, a popcornos dobozokon, a gyűjthető poharakon és sapkákon is. Illetve a park dekorációjában is fel-felbukkan, ahogy a Mickey egér formájúra faragott sütőtökök és az óriás falevélkoszorúk is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek