Jó borokkal és ínycsiklandó falatokkal vár ránk Bénye

  Tokaj-Hegyalja egyik legizgalmasabb gasztronómiai és kulturális programját 2009-ben valósították meg először a szervezők. A cél pedig az volt, hogy bemutassák a vulkáni talajon termett tokaji borok sokféleségét és a vidék egyik legvarázslatosabb települését, Erdőbényét. A Bor, mámor ... Bénye fesztivál azóta a nagy találkozások helyszínévé, és egy négy napig tartó mámoros eseménnyé nőtte ki magát.

  Ez aztán a tökéletes naplementeForrás: Bor, mámor, Bénye / Facebook.com

  A helyi kertek és borászatok 2019-ben augusztus 15. és 18. között várják a látogatókat, akik színes programokkal, koncertekkel, irodalmi felolvasásokkal, kézműves foglalkozásokkal, gyerekprogramokkal, finom borokkal és ínycsiklandó falatokkal találkozhatnak – olvasható a bormamorbenye.hu oldalán, ahol a kiállítók és a napi programok is megtalálhatók.

  A kóstolók ideje alatt bemutatkoznak a bényei borászatok, a színpadon pedig ott lesz majd többek között a Jónás Vera Duó, a Petruska, a Szüret Utcza, a The Mojo, Szalonna és Bandája, Kéméndi Tamás-Gráf Vivi Duó, Tóth Viktor és a Boró-Szlama Duó is. A fesztivált a csütörtök esti Közös Kóstoló és jótékonysági borvásár nyitja meg a Budaházy-Fekete Kúria Borászatban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!