Ausztriában a McDonald’s jelenti a megoldást a bajba került amerikai turistáknak

  Hatékony, ám meglepő módját választotta az állampolgáraival való kapcsolattartásra a Bécsben működő amerikai nagykövetség.

  Gyorsmegoldás a gyorsétteremben, gondolhatnánk, de azért ennyire nem egyszerű a képlet. Valójában arról van szó, hogy kapcsolattartási pontnak minősítették az Ausztriában működő McDonald's éttermeket, így ezeken a helyeken az amerikai állampolgárok 24 órás „forró dróton" érhetik el a bécsi nagykövetség ügyintézőjét.

  A gyorséttermi logó egy elegáns változata SalzburgbanForrás: Kandy0816/Pixabay

  Ettől függetlenül a gyorséttermek nem tudnak segítséget biztosítani és nem minősülnek amerikai területnek sem, írja az Euronews. De bizonyos helyzetekben még így is sokkal gyorsabb ide betérni, mint eljutni az amerikai követségre, akik ezért döntöttek a szokatlan megoldás mellett, mert a gyorséttermet minden amerikai ismeri, és mert Ausztriában 194 McDonald's működik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!