A mentes világ legjava mutatkozik be ezen a rendezvényen

 A Csak a Mentes II. Tavaszi Vásár, amit 2019. április 13. és 14. között rendeznek meg , Magyarország legnagyobb mentes és egészségtudatos rendezvénye, ahol a mentes világ legjava mutaja be a legújabb glutén-, cukor-, laktózmentes, vegán, valamint a bio és natúr termékeit. Minden kiállító valamilyen mentességet képvisel - glutén-, laktóz,- cukormentes, paleo, vegán - mivel a rendezvényen csak szigorúan ellenörzött mentes partnerek vehetnek részt - olvasható az esemény főoldalán.

Forrás: csakamentes / facebook.com

A vásár ideje alatt a kilátogatók egész napos workshopokon és az előadásokon vehetnek részt, ahol szakemberektől tanulhatják el a szükséges étkezési és főzési paraktitákat. A rendezvényhez idén is hozzátartozik, hogy ha előregisztrálnak és utána vásárolják meg a belépőjüket, akkor a jegy mellé kedvezményes kuponokat is kapnak. A kuponokat emailben kapják meg, nem szükséges őket kinyomtatni, elég a telefonon bemutatni.

A 2017-ben alakult Csak a Mentes csapata a Dürer Rendezvényházban rendezi meg az idei Tavaszi Vásárt. A szombati és a vasárnapi programok is 10 órakkor kezdődnek és 18:00, illetve 17:00 óráig tartanak a vasárnapi napon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek