Már csak pár nap, és újra nyit a Vegan Garden!

  A kertben lesz vegán italpult, hamburgeres, fagylaltozó, mexikói vendéglátós és idén még Steiner Kristóf food truck-ja is megjelenik udvarban. A Vegan Garden Nyitó X Kristóf's Kitchen X Vegán Piac nyitó ünnepsége március 29-én (pénteken) délután kezdődik. Az első programpont a Kristóf Konyhája I Kristóf's Kitchen VACSORA lesz, amit 17 órakor és 19 órakor is indítanak a szervezők. A vacsora vegán és gluténmentes is egyszerre! Az érdeklődők a rendezvény Facebook oldalán keresztül vásárolhatnak jegyet a vacsorára.

  Forrás: Vegan Garden / facebook

  A Vegan Garden célja továbbra is az, hogy teret adjanak a hétvégi piacoknak és sok más egyéb fenntarthatósághoz, veganizmushoz és növényi táplálkozáshoz köthető rendezvénynek. Ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy március utolsó hétvégéjén két napos vegán piaccal, beszélgetésekkel és workshopokkal is készülnek.

  Forrás: Vegan Garden / facebook

  A piac szombaton és vasárnap is 10 órakor nyit, a food truck-ok finomságai pedig 12 órától lesznek kóstolhatóak. Az előadók és workshopok pontos listáját hamarosan közzéteszik az esemény oldalán.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!