Tizenegy díjjal tért haza a chocoMe Olaszországból

 A világ egyik legnívósabb csokoládé versenyén, az International Chocolate Awards selejtezőjén idén összevonva versengtek a kelet-európai és mediterrán versenyzők. A rangos nemzetközi megmérettetésen, amit Firenzében tartottak, a chocoMe régi és új kedvencekkel indult, szereplése pedig újabb díjesővel végződött – olvasható a sajtóközleményben.

Forrás: chocoMe / facebook.com

A 2019. március 30-ai firenzei díjátadón összesen 11 elismerést szerzett a manufaktúra – két olyan terméke is kiemelkedően szerepelt, amelyek korábban még nem kaptak díjat. Első aranyérmes lett az Étcsokoládéba mártott kandírozott gyömbér, valamint ezüstérmes a Falatnyi étcsokoládé lapocskák málna töltelékkel, ami csak nemrég, 2019 elején debütált. Hét további, már díjnyertes termékét ismét díjjal értékelte a nemzetközi zsűri.

A manufaktúra idén két különdíjat is nyert, a Madagaszkári vadborsos étcsokoládéval és kakaóporral bevont mandula, kiérdemelte a "Legjobb recept" díját, valamint a "CRAFT" különdíjat is, amellyel a legkiemelkedőbb gondossággal, alapossággal, odafigyeléssel és körültekintéssel kivitelezett terméket jutalmazzák.

Forrás: chocoMe / facebook.com

A sikerekhez hozzátartozik, hogy a verseny főszervezője, Monica Meschini, a neves olasz csokoládéítész Mészáros Gábort "Drazsémágusként" aposztrofálta.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek