Gasztro-konvoj járja az országot áprilistól

  Az országjáró gasztro-konvoj a 2015-ben alakult Magyar Street Food Egyesület szervezésében indul útnak 2019. április 25-én, és a tervek szerint 15 magyar városba viszi el a minőségi street food élményt, tavasztól késő őszig. A hagyományos roadshow április végén Egerben indul, ezután májustól többek között Kiskunhalasra, Zalaegerszegre és Veszprémbe látogatnak a kocsik.

  Forrás: Food Truck Show Hungary

  Az idei street food szezon egri nyitórendezvényén 16 food truck-os kínálatából válogathatnak a helyiek négy napon keresztül. Az egyesület csapata onnantól minden hétvégén más-más városba látogat, és a budapesti Nemzetközi Street Food fesztivállal zárja majd a szezont – olvasható a sajtóközleményben, és a show Facebook oldalán is lehet követni az eseményeket.

  Forrás: Food Truck Show Hungary / facebook.com

  2019-ben a kocsik Mosonmagyaróvárra és Zánkára is ellátogatnak, és már hagyományosan Szolnokon, a Debreceni Virágkarneválon, a Veszprémi Utcazene Fesztiválon, Győrben, Szombathelyen, és Kiskunhalason is találkozhat velük a közönség.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!