Közeleg a Trónok harca kekszek támadása!

  A tejkrémmel töltött csokis keksz márka évek óta központi marketing feladatának tartja, hogy újra és újra valami olyan, ideiglenesen kapható keksszel jelentkezzen, ami valamiben eltér a klasszikustól. Ilyen lehet a kekszek új formája, a kétszer annyi töltelékmennyiség, másfajta csoki bevonat, esetleg más ízű töltelék. Hazánkban jelenleg a vaníliás kekszes változat található a polcokon a sima mellett.

  Forrás: StockSnap / Pixabay

  Most azonban az Oreo vezetősége úgy döntött, hogy meglovagolja az idei év egyik legnagyobb televíziós hullámát, az április 14-én jelentkező Trónok harca utolsó évadát – írták a foodandwine.com oldalán.

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  OREO (@oreo) által megosztott bejegyzés,

  Egyelőre csak az derült ki a márka hivatalos Instagram-oldalán látható filmből, hogy „Cookies are coming" vagyis „Közelegnek a kekszek". A szöveget a sorozat betűtípusával írták, és a végén ez olvasható #ForTheThrone (A trónért). Az Oreo szóvivője is csak annyit árult el, hogy a limitált kiadású kekszek valamivel a sorozatbemutató előtt jelennek meg a boltok polcain. Hogy csak a csomagolás lesz más, vagy a kekszekkel is történik valami „sorsfordító", mint a történet szereplőivel, azt még nem tudni, de remélhetőleg előbb vagy utóbb az itthoni GOT-rajongókhoz is eljut az egyedi keksz változat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!