Leállt az amerikai kormányzat, de a sörfőzdék összefogtak

  Egy helyi, észak-karolinai tévéadó oldalán, a WECT.com-on jelent meg a hír, hogy új segítő kezet kaptak az amerikai közalkalmazottak. Ők most nagyot szívnak, hisz a demokraták-republikánus viták miatt hetek óta áll az amerikai kormányzat, nem jönnek a fizetések. Ez érinti a Parti Őrség szervezetét is, ezért a Cape Fear Craft Beer Alliance sörfőzőszövetség segítő kezet nyújtott.

  Sörfőzdéikben, boltjaikban és kocsmáikban is lehet ajándékkártyákat venni és pénzadományokat otthagyni, amit ők a Parti Őrség fizetés nélkül maradt alkalmazottainak továbbítanak. Most épp hosszú hétvége van az Egyesült Államokban, az akció ezen a három napon át tart.

  .Forrás: Cape Fear Craft Beer Alliance/Facebook

  „Fantasztikus érzés segíteni a Parti Őrségen” – lelkendezett Chris Sawyer, Good Hoping Brewing nevű hely pultosa és sörfőzője. Hozzátette, az ő történetükben mindig is benne volt, hogy segítettek annak, akinek tudtak.

  Amúgy a kormányzati leállás a sörfőzdéket is érinti. Akik új sört főztek, azoknak hatósági engedély kell, mielőtt piacra dobnák azt. Azonban az észak-karolinai alkohol- és dohányügyi hivatal is zárva van a leállás miatt, így a tervezett márciusi sörbemutatás is befuccsolhat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!