Fal helyett sörbárt építene az amerikai-mexikói határon egy sörfőzde

  Fal helyett sörbárt építene az amerikai-mexikói határon egy sörfőzde

  A skót BrewDog sörfőzde meggyőződése, hogy a sör egyesítő erővel bír kultúrák között, ellentétben a Trump elnök által tervezett fallal. Ezért bejelentette, hogy a határvonalra fal helyett kocsmát nyit – írja a Mashable. A BrewDog neve olvasóinknak is ismerősen csenghet: korábban megírtuk, hogy az USA-ban sörhotelt nyitnak, ahol a csapból is szó szerint sör folyik majd, és a lakók forró sörfürdőt is vehetnek.

  A tervezett kocsmaBrewDog / Facebook

   A tervek szerint a kocsma szállítókonténerekből épül fel majd hosszanti irányban: végig a határvonal mentén. A konténerek közepén egyértelműen felfestik majd a határt, és a mexikói oldalon amerikai sört, az amerikai oldalon pedig mexikói sört mérnek a csaposok.

  Mivel a skót vállalkozás életében az együttműködés és a mások elfogadása mindig is fontos szerepet játszott, a gyártó azt mondja, szinte kötelességének érzi, hogy itt kocsmát nyissanak. Hozzátette: a hatóságokkal majd később foglalkozik; egyelőre megnyitja a helyet, és addig működteti, míg hivatalos úton el nem távolíttatják vele. A „The Bar on the Edge" (ami nagyjából annyit tesz, hogy Kocsma a világ végén) egy titkos szakaszon lesz majd az amerikai Texas állam és a mexikói Chihuahua között, ahol normális esetben kevesen járnak.

  A „Sört csinálj, ne falakat!" kezdeményezést azonnal meg is ünnepelték az Ohio állambeli Columbusban, ahol a skót gyártónak már van egy söntése – természetesen texasi vendégsörökkel, mezcallal és tequilával.

  Így zajlik a buli a BrewDognálBrewDog / Facebook

  És hogy mi ebben állítólag a legjobb? Azzal ellentétben, amit Trump szeretne a fal kapcsán, Mexikónak a kocsmáért nem kell fizetnie.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!