Csoki árasztotta el a német kisvárost

  Sokféle áradást láttunk már a hírekben, de olyat ritkán, amiben csokoládéfolyó lépett ki a medréből. Márpedig a Guardian szerint ez történt a németországi Westönnenben, aminek csokigyárából mintegy egy tonna édesség folyt ki, majd szilárdult meg az aszfalton.

  .Forrás: Feuerwehr Werl

  A helyi Söster Anzeiger című lap arról írt, kisebb technikai hiba miatt léket kapott egy tartály a DreiMeister üzemben. A kifolyó csokoládé a hideg útburkolatra érve gyorsan meg is szilárdult.

  A 25 beavatkozó tűzoltónak nem volt egyszerű dolga, lapátokkal próbálták felkaparni a csokit az útról. Próbálkoztak melegítéssel is, forró vizet locsoltak a csokoládéra, valamint fáklyákkal olvasztották azt.

  Markus Luckey gyárigazgató elmondta a helyi lapnak, hogy szerdán már újra termel az üzem. Hozzátette, az igazi katasztrófa az lett volna, ha karácsonyhoz még közelebb történik a szivárgás.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!