Kortyoljon a világ első vízenergiával működő kocsmájában!

  Nemcsakhogy vízenergiával működik ez a Carlsberg kocsma, de konkrétan egy vízeséshez épült, és annak erejét használja fel.

  Ha mindenképp eredeti szállást próbálna ki a jövőben, és a jó sört sem veti meg, ez a teljes mértékben önfenntartó kocsma és vendégház Anglia déli részén, Cornwallban várja – írja a Lonely Planet. A ház kizárólag nap- és vízenergiára támaszkodik, és hat olyan férfi munkája, akik a civilizációtól távoli életről álmodoztak.

  Támogatójuk a dán sörgyár, a Carlsberg lett. A Carlsberg kabin elnevezésű projekt hat olyan embert hozott össze, akik korábban nem ismerték egymást. A hétnapos építés eredményeképpen létrejött házikó az Airbnb-n keresztül foglalható.

  Ugye, milyen hívogató? Fogadjunk, hogy itt senki sem fogja hiányolni a wifitForrás: Airbnb

  Az ökológiai lábnyommal nem rendelkező kunyhóban hat fő szállhat meg egyszerre. A brit tervező a helyi házakat dán stílusban gondolta újra. A projekt a nagyobb volumenű "Build the Danish Way" (Építs dán módra) kezdeményezés része, és csupán egy meghatározott ideig lehet majd bérelni – teljesen digitális technológia nélkül, viszont sörrel feltöltve.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek