Egy éjszakára Mádon egyszerre nyitják ki a pinceajtókat

Nyitott pincék és udvarok, remek kiállítások, jó borok, finom falatok, zene, tánc és egy csipetnyi történelem - többek között ezekkel várja Tokaj-Hegyalja egyik legszebb települése a látogatókat június harmadik hétvégéjén.

Forrás: Csáki Szilárd

Idén a Mádi Kör Eredetvédelmi Egyesület szervezésében június 23-án rendezik meg a Jó éjszakát! Mád eseménytnevű rendezvényt. A szerkesztőségünkbe érkezett közlemény szerint a közönség 21 helyszín közül választhat majd, melynek többsége ugyan borászat, de a település éttermei és látnivalói is becsatlakoznak a programba. A mádi pincészetek késő estig fogadnak vendégeket, az éttermek pedig helyi alapanyagokból készített Jó éjszakát menüvel készülnek.

Forrás: Csáki Szilárd

Bort minden helyszínen lehet kóstolni, de az érdeklődőket külön kóstolókkal és dűlőtúrákkal is várják. Történeti és csillagséták, éjszakai holdfényes dűlőtúra, népzenei, jazz és rockabilly koncertek, táncház, kiállítások, zenés kerti party, pincetúrák, filmvetítések, helyi termékek és a vendégszerető mádiak fogadják majd a látogatókat. A programokról bővebben az esemény Facebook-oldalán olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek