Bécsben már élő zenés piacokon vásárolhatunk

  Vásároljon szvingelve a bécsi piacokon - hívja fel a figyelmet Bécs város külképviseleti irodája arra az eseménysorozatra, amely során májusban néhány bécsi piac élő zenét is kínál portékái mellé hétvégente. 

  Ulli Sima városi tanácsnok és a The Reveilles az egyik zenés piaconForrás: Christian Fürthner / PID

  Idén a szvingé a főszerep, ezért aki a nagyobb bécsi piacokra kilátogat, az képzeletben Benny Goodman, Glen Miller és Ella Fitzgerald idejébe repülhet vissza. A Zenepiac (Musikmarkt) elnevezésű rendezvénysorozat keretében minden pénteken és szombaton a friss zöldségek és gyümölcsök mellé élőzenét is kínálnak a vásárlóknak. Az akcióban nyolc piac vesz részt - köztük a Naschmarkt, a Brunnenmarkt és a Rochusmarkt - és például ilyen muzsikákat ígérnek:


  A tizedik alkalommal megrendezett különleges koncertsorozaton olyan együttesek lépnek fel mint a Doro, Pete &Jules, a The Reveilles, a Belle Affaire, a Picadilly Onions Trio vagy a Sugar Daisy's Hot Club. A rendezvény ingyenes, a programról bővebben itt olvashatnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!