Ide mehet, ha a Balatonnál torkoskodna február 15-én

  A múlt évinél közel kétszer több étteremben és más vendéglátóhelyen torkoskodhatnak kedvezményesen a balatoni térségben élők, vagy oda látogatók. A Torkos Csütörtök a Balatonnál akció keretében a tavalyi 18 helyett idén már 33 üzlet kínálja 30-50 százalékos kedvezménnyel ételeit és sok esetben az italait is február 15-én.

  Több üzlet már a múlt héten elkezdte az akciózást, vannak olyanok is, akik 2-4 napon át adják a torkos csütörtöki kedvezményeket a vendégeiknek. A bekapcsolódók közül kilenc vendéglátóhely minden termékét féláron adja, egyik közülük két napon át. Négy olyan szolgáltató csatlakozott, ahol az ételek féláron lesznek, az italokra eltérő nagyságú kedvezményt biztosítanak.

  Télen-nyáron BalatonForrás: Flickr.com

  Tizenegy helyen csak az ételeket kínálják féláron, a kedvezmény az italokra nem terjed ki. Közöttük két olyan étterem van, ahol négy-négy napon át tart a kedvezményes időszak. Négy helyen az ételeket és az italokat egyaránt 30 százalékkal olcsóbban adják, a maradék öt üzletben pedig az ételekre érvényes a 30 százalékos kedvezmény.

  A vendéglősök visszajelzései szerint az esti órákra többnyire már elfogytak a helyek, és a délutáni, illetve déli foglalásokból is egyre több érkezik. Több olyan üzlet is van, ahol a foglalni akaró, de helyhiány miatt kimaradó vendégeknek későbbi időpontban egyénileg biztosítják a kedvezményes akciót.

  A Torkos Csütörtökön résztvevő éttermek listáját az akció oldalán olvashatja.

  Mivel többen jelezték már azt is, hogy 2019. március 7-én is részt akarnak venni a torkos csütörtök akcióban, így az akciónak várhatóan következik folytatása is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!