Éttermet nyitott a Barcelona sztárfocistája

Lionel Messi testvéreivel indított közös vállalkozása reményeik szerint hamarosan Barcelona egyik legvonzóbb úti célja lesz.

Az El Bellavista del Jardin del Norte névre keresztelt, frissen nyílt étterem egyik különlegessége, hogy menüjére felkerültek a futballsztár kedvenc ételei is, ezen túl természetesen a futball tematika is megjelenik a hely szellemiségében és berendezésében – írja a The Sunra hivatkozva a hvg.hu.

Fotó: http://bellavista.barcelona/Forrás: Travelo

 Az étteremben reggelizni, ebédelni és vacsorázni is lehet, ráadásul az étterem rendelkezik egy 100 négyzetméteres kerttel is, ahol bárki élvezheti a különleges panorámát.

A hely az Enric Granados utca 86 szám alatt található, a városközpont közelében. A testvérek, Rodrigó, Lionel és Marisol Messi reménykednek abban, hogy az étterem hamarosan Barcelona egyik legvonzóbb úti célja lesz.

Nem Messi az egyetlen, aki a jövőre is gondol: Cristiano Ronaldo CR7 nevű szállodaláncának első hotelje a Foci Eb idejére időzítve nyílt meg Madeirán. A focista több mint 40 millió dollárt fektetett be az üzletbe.

A lánc első tagja, a Pestana CR7 Funchal Hotel a focista szülővárosában található. 48 szobával és egy tetőteraszos lakosztállyal várja a vendégeket, a tetőn úszómedencével, relaxációs területtel, különleges kilátással. A szállodában hangulatos lounge is helyet kapott, melyben fantáziadús frissítő italokat kínálnak, és egy étterem, melyben nyílt tűzön készült, könnyed, egyszerű ételeket szolgálnak fel.

A szállodalánc közös vállalkozás a Pestana Hotels-szel, amely a házakat is üzemelteti majd. A láncnak Madeirán kívül Lisszabonban, Madridban és New York-ban nyílnak majd szállodái, frekventált helyeken, jó lokációval.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek