Ronaldo szállodát nyitott Madeirán

A Foci Eb idejére időzítve nyílt meg Cristiano Ronaldo CR7 nevű szállodaláncának első hotelje Madeirán. A focista ezúttal több mint 40 millió dollárt fektetett be az üzletbe.

 

A 31 éves futball sztár, aki az évi 88 millió dollárral a legjobban fizetett sportoló, nagyon izgatott új vállalkozása miatt. Mint mondta, a munkája az, hogy focizik, de ez nem lesz mindig így. A mostani projektbe, mely a legnagyobb eddigi élete során, teljes erőbedobással vetette bele magát, saját és családja jövőjére is gondolva. Valamennyi hotel megnyitóján ott szeretne majd lenni, írja a turizmus.com.

Ilyen étel is leszFotó: Pestana CR7



A CR7 brand butikhoteleket foglal magában és a fiatal utazókat célozza meg, a hotelek nem a luxust, de a felső kategóriát képviselik. A dizájnban és a belsőépítészetben mindenütt visszaköszönnek majd Cristiano Ronaldo tárgyai, aláírása, parfümjei.

A lánc első tagja, a Pestana CR7 Funchal Hotel a focista szülővárosában nyílt meg. Közvetlenül a kikötőben található, 48 szobával és egy tetőteraszos lakosztállyal várja a vendégeket, a tetőn úszómedencével, relaxációs területtel, különleges kilátással. A szállodában hangulatos lounge is helyet kapott, melyben fantáziadús frissítő italokat kínálnak, és egy étterem, melyben nyílt tűzön készült, könnyed, egyszerű ételeket szolgálnak fel.

A szállodalánc közös vállalkozás a Pestana Hotels-szel, amely a házakat is üzemelteti majd. A láncnak Madeirán kívül Lisszabonban, Madridban és New York-ban nyílnak majd szállodái, frekventált helyeken, jó lokációval. A lisszaboni augusztustól fogad vendégeket, a New York-i Times Square közelében lévő 2017-ben nyit, Madridban, a híres bevásárló utcában 2019-ben adják át a hotelt.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek