Elkészült a Balaton első őszi-téli gasztrotérképe

  Rendhagyó és kreatív gasztronómiai térképet adtak ki Tihany - Balatonfüred - Csopak - Paloznak - Alsóörs vendéglátósai és borászai, hogy ezzel is bizonyítsák, nem áll meg az élet augusztus végén a Balatonon.

  A Balatont a strandszezon után is érdemes felkeresni, korábban összegyűjtöttük, mennyi izgalmas helyszín és látnivaló van akkor is, ha már nem lehet strandolni. Az éttermek és pincészetek ősszel és télen is várják a vendégeket izgalmas programokkal és ajánlatokkal, és mostantól egy térképen lesz megtalálható minden fontos információ a Balaton egyik legfrekventáltabb gasztrorégiójáról.

   

  Fotó: Szauer Judit Gasztro PR

  A térképen minden információ megtalálható, ami fontos a vendégek számára: az őszi-téli nyitvatartás, elérhetőségek, online felületek és egy rövid leírás a vendéglátó helyekről. Kis piktogramokkal feltüntetik azt is, hogy van-e gyerekmenü, panoráma, borospince, és hogy kutyabarát-e az adott hely.

  A kiadvány teljesen ingyenes, és a résztvevő éttermek és pincészetek, valamint a Balatonfüred – Veszprém régióban található szállodák és turisztikai pontok terjesztik.

  A részt vevő éttermek és pincészetek:

  Baricska Csárda
  Bergmann Cukrászdák
  Capriccio Alsóörs
  Chianti Étterem (Veszprém)
  Ferenc Pince Csárda
  Homola Pincészetés Borterasz
  Horváth Ház - Borpince
  Jásdi Pince és Borterasz
  Karolina Fűszerkertje
  Karolina Kávéház&Koktélbár
  Kredenc Borbisztró
  MÁRGA bisztró
  Petrányi Pince
  Sparhelt Bistro
  Szent Donát Pince
  Sáfránkert Vendéglő
  Söptei Pince és Étterem
  Vígmolnár Csárda

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!