Igazi dzsungelhangulat és megannyi újdonság várja a fesztiválozókat a Balaton Soundon

Az idén június 28. és július 1. között rendezik meg a Heineken Balaton Sound fesztivált. Hatalmas megújulással várják a fesztiválozókat, melynek fő alkotóelemei az óriás ledfal, a VIP kaszinó és a varázslatos dzsungel lesznek – adta hírül a likebalaton.hu. 

Az elektronikus zenei fesztivál idén teljesen megújul - illusztrációForrás: Facebook/Balaton Sound

A friss látványvideóból és képekből kiderül, hogy a világsztárokkal gazdagon ellátott 10 méter magas és 60 méter széles nagyszínpadra, a nemzetközi elektronikus zenei fesztiválokhoz hasonlóan egy 500m2-es 1978 panelből álló hatalmas ledfal is készült. Az egyedülálló fénytechnika biztosítja majd a lenyűgöző élményt, többek között Armin van Buuren, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike és hasonlóan neves EDM sztárok show-jához.

Ezen kívül a VIP részlegen délután 4-től hajnal négyig egy komplett kaszinó, rulettel, black jack asztallal és játékgépekkel, várja az exkluzív környezetben fesztiválozni vágyókat. A nagyszínpad programjának végeztével hazai DJ-k pörgetik a lemezeket, a finom ételekről a pedig Buddha Original gondoskodik, távol-keleti wok menüvel és sushi falatokkal. A VIP Sunset Beachen a vendégek exkluzív környezetben pihenhetnek, napozhatnak, vagy csobbanhatnak a hűsítő Balatonban, majd egy koktéllal a kezünkben élvezhetik a naplemente látványát, valamint bejelentkezhetnek egy ingyenes, lazító thai masszázsra is.

A fesztivál idei újdonsága a kaszinó leszForrás: Balaton Sound hivatalos

A fesztivál bejárata egyenesen a Lost in Jungle VIP helyszínére hozza a látogatókat, ahol az elvarázsolt, paradicsomi hangulat mellett, zsiráfokkal, gorillákkal és mindenféle egzotikus állattal is találkozhatnak. A Digó pizzéria burrito különlégességekkel készül a VIP vendégeknek – gondolva a vegetariánus fesztiválozókra is –, akik egy hosszú oldalsó lelátóról követhetik az underground elektronikus zene rajongóit vonzó B Stage programsorozatát Charlotte de Witte-vel vagy Carl Cox-al. 

Igazi dzsungel hangulat várja a látogatókatForrás: Balaton Sound hivatalos

Továbbá, techno yoga órák, Splash Party, strandröplabda bajnokságok, naplementés SUP túra, Welcome to the House tánc workshop, nemzetközi utcaszínház, vízi vidámpark, szabadtéri konditerem, valamint különleges sárkányeregetés és papírsárkány készítő workshop is várja idén a bulizókat Európa legnagyobb vízparti, elektronikus zenei fesztiválján. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek