Balatoni víztükör ihlette kortárs munkák költöznek Badacsonyba

  A badacsonyi Hableány és a Pintér Galéria összefogtak, hogy a hosszú kényszerpihenő után, az újranyitó Balaton is kedveskedni tudjon egy jó programmal a kultúra és a magyar tenger kedvelőinek.

  Forrás: Osgyáni Sára festménye

  A május 22-én nyitó Kortárs Balaton elnevezésű kiállítás lényege, hogy olyan műveket vigyen közelebb az érdeklődőkhöz, melyeknek alkotói a Balaton hatalmas víztükréből, a gyerekkori nosztalgiából és az időtlen tájból merítettek ihletet – olvasható a szerkesztőségünkbe érkezett sajtóközleményben.

  A galéria hónapok óta dolgozik a válogatás összeállításán, hogy a vendéglátóhely falai közé megtalálja a legjobb, tóhoz köthető kortárs művészeket és műveket. A kiállítást június 20-ig nézhetjük majd meg, érdekessége pedig az, hogy amelyik alkotás ott helyben megtetszik valakinek, az megvásárlás után azonnal hazaviheti.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek