Tovább bővül a balatoni napijegyek köre

Korábban hírt adtunk arról, hogy május 1-jétől újra elérhetők az egy, illetve három napra szóló, korlátlan utazást biztosító Balaton24 és Balaton72 napijegyek, melyekkel a Tapolca-Sümeg szakaszon és a balatonfenyvesi kisvasúton, valamint a Balatonfüred és Tihany között közlekedő Volánbusz járatokon is lehet utazni.

Fonyódi panorámaForrás: pgaborphotos / Shutterstock

Május 15-én újabb jegyek debütálnak, a Balaton24 Duo és Balaton72 Duo, melyekkel a korábbiakon túl Fonyód és Lengyeltóti között is vonatozhatunk, a Volánbusz járatain pedig további 123 település között utazhatunk. A Balaton24 Duo 1990 forintért, 26 éven aluliaknak 1390 forintért, a Balaton72 Duo jegy 4990 forintért, 26 éven aluliaknak 2990 forintért lesz elérhető. Az egy és a három napos jegyek a MÁV-START személypénztáraiban, valamint a MÁV applikációban vásárolhatók meg.

A vasúttársaság tavaly nyáron szezonális jelleggel vezette be a Balaton24 és Balaton72 jegytípust, amely 24 illetve 72 óráig korlátlan utazást biztosított a tó körüli vasútvonalon, egyúttal a Volánbusz járatain is használható volt Balatonfüred és Tihany között. Az új jegytípus nagyon népszerűnek bizonyult, a MÁV-START legkedveltebb nyári jegyterméke lett, 2020-ban közel 17 ezren vásároltak ilyet - derül ki a cég közleményéből.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek