Esti fáklyás sétára várják Tihanyba

  A tihanyi Nyáresték a főtéren programsorozathoz kapcsolódva, az augusztus 1-jei, hangulatos zenei program után fáklyás sétára invitálják az érdeklődőket a szervezők.

  Tihany - illusztrációForrás: Leonhard Niederwimmer/pixabay.com

  18.00 órától a QuArtist együttes könnyed komolyzenei koncertjén vehetnek részt ingyenesen, a séta pedig 20 órakor kezdődik. A találkozó 15 perccel korábban lesz a Németh László Művelődési ház bejárata mellett, a Mádl Ferenc téren.

  A csoport világosban indul, majd fáklyát gyújtva sétál tovább a megüresedett, macskaköves tihanyi utcákon. Időnként meg-megállnak, hogy megcsodálják a balatoni panormát és a város fényeit, miközben az idegenvezető történeteit hallgatják.

  A séta időtartama körülbelü 1,5 – 2 óra, a felnőtt jegy ára 1.800 Ft, diákok és nyugdíjasok 1.300 Ft-ért vehetnek részt az eseményen. A jegyek megvásárolhatóak a Tourinform Tihany irodájában (Tihany, Kossuth u. 20.) nyitvatartási időben vagy a találkozó helyszínén 200 Ft/fő felár ellenében. Fizetés csak készpénzben lehetséges.

  A séták min. 5 fő, max. 35 fő részvételével indulnak, előzetes jelentkezés szükséges, melyet a tihanyseta@gmail.com címen vagy a +36 20 487 6701-os telefonszámon tehetnek meg. Családonként egy fáklyát biztosítanak a résztvevőknek, zseblámpa és kényelmes lábbeli ajánlott - derül ki az esemény Facebook-oldaláról.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!