Szigorítottak a balatoni strandok

  Kígyózó kocsisorok jelezték Budapesti irányából a Balaton felé vezető 71-es főúton, hogy nagyon sokan leköltöztek a nyaralójukba, miután bejelentették az iskolák zárva tartását. Néhány strandot is be kellett zárni az érkező tömeg miatt.

  Most nem lehet napozni a balatoni strandokonForrás: Shutterstock / Készítette: kardosildistock

  Sok más balatoni településhez hasonlóan Balatonalmádiban is minden évben szabadon le lehetett járni tavasszal az önkormányzat strandjaira. A most érkező tömeg miatt viszont úgy döntöttek az illetékesek, hogy március 20-tól zárva tartják ezeket a helyeket.

  Az elmúlt egy hét tapasztalatai azt mutatják, hogy sokan nem veszik komolyan a vírus terjedésének kockázatát. Most felhívták az üdülőövezetbe érkezők figyelmét, hogy a jelenlegi helyzet nem a kirándulásról szól, hanem az egészségünk megőrzéséről, ezért jobb, ha mindenki a saját portáján marad - áll a Veszprém TV tudósításában.

  Ahogyan arról a tegnapi cikkünkben is írtunk, a felhőtlen hazai lubickolásra minden bizonnyal még hónapokig várnunk kell.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!