Videó: Hatalmas buli közepette kapcsolták fel a Champs-Élysées ünnepi fényeit

Az Andrássy út díszkivilágítására még várnunk kell advent első vasárnapjáig, de a világ egyik legszebb sugárútja már ünnepi fényekben ragyog, írja a sortiraparis.com.

Forrás: MTI/AP/Lewis Joly

November 19-én ünnepélyes keretek között felkapcsolták a karácsonyi fényeket a párizsi Champs-Élysées-én. A pompa január 7-ig 17 órától éjfélig minden nap megcsodálható, december 24-én és 31-én pedig egész éjjel világítanak majd a fények. Idén szilveszterkor a tűzijáték és a zenés  programok is visszatérnek.

Az ünnepélyes megnyitón jelen volt Gilles Lellouche színész, Anne Hidalgo polgármester és a Petits Princes egyesület három gyermeke. (Az egyesület 1987 óta valósítja meg a rákban, leukémiában és bizonyos betegségekben szenvedő, súlyosan beteg gyermekek és tinédzserek álmait).

Forrás: MTI/AP/Lewis Joly

A világítást a Blachère Illuminations szerelte fel, amely már harmadik éve vállalta el a feladatot. A cég elkötelezett a környezettudatos szemlélet mellett, a világítási rendszereik három-öt szezonon keresztül használhatók. Összesen 400 fát díszítettek fel a fényfüzérekkel.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek