Adventi programajánló: A legfinomabb hazai és külföldi borokkal várnak Pécsett

Magyar és külföldi pincészetek legjobb boraikkal, helyi termelők kézműves termékeikkel mutatkoznak be a pécsi vásárcsarnokban zajló 4. Adventi Borszalonon december 4-én, bronzvasárnap. Százötven magyarországi és külföldi kiállító félezer termékkel mutatkozik be a pécsi Adventi Borszalonon, tudtuk meg az MTI-től.

Gázi Kászim pasa dzsámiját és környékét minden évben csodálatos karácsonyi hangulat lengi beForrás: Pécs advent/Facebbok

Az eseményen megjelenő másfél száz kiállító között bemutatkoznak termékeikkel a legnevesebb magyarországi pincészetek mellett osztrák, spanyol, olasz, horvát borászatok is, mellettük pedig számos helyi és kézműves kiállító tart kóstolókat – írja az MTI.

A rendezvényen 150 kiállító, 500 bor, 50 helyi termék várja az érkezőket. A program célja pedig, hogy a borszalon az egyik legrangosabb vidéki rendezvényként egyszerre legyen színvonalas társasági esemény és komoly szakmai találkozó. A programokkal, kiállítókkal és a jegyekkel kapcsolatos részletes információk a pannonborbolt.hu oldalon olvashatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek