Jégpályává változik a siófoki kikötő

Siófok várossá avatásának 50. évfordulója alkalmából jégpályává alakul a város kikötője. A korcsolyázni vágyók december 21-től, egészen február 17-ig használhatják a nagy jégfelületet, amihez egy ötven méter hosszú jégfolyosó is kapcsolodik; itt a fák között is lehet majd korcsolyázni.

Siófok három vendégvárójaForrás: Facebook.com / Hello Siófok

A Jégkikötőt idén nyitották meg először és a téli szünet kezdetére időzítették. A több mint 250 négyzetméteres, valódi jéggel borított korcsolyapályáját és a hozzá csatlakozó jégfolyosót a megnyitó napján bárki ingyen használhatja majd. 2018. december 21-én a kapujában egy kis karácsonyi ünnepséget is tartanak, a siófoki középiskolásoknak pedig sorversenyeket rendeznek. A korcsolyázás december 24-én, hétfőn is ingyenes lesz - olvasható a Jégkikötő sajtóközleményében.

A Jégkikötő romantikus labirintusaForrás: Facebook.com / Hello Siófok

A Siófoki Jégkikötőben januárban és februárban minden szombaton rendeznek majd valamilyen programot. Ezek közül az első egy szilveszteri after parti lesz január 5-én. Utána egészen a zárásig családi, sport és zenés programok várják majd a látogatókat hétvégenként. Január 25-27. között itt tartják meg a II. Farsangi Toros Partyt, 2019. február 9-én beöltözős, zenést jégkarnevált rendeznek, február 16-án pedig záróbulival búcsúzik az első Jégkikötő.

A diákok januártól hétköznap 10 és 15 óra között ingyenesen korcsolyázhatnak, helyi lakosoknak pedig a lakcímkártya felmutatásával 50% kedvezményt biztosítanak a pálya használatából.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek