Kutyasimogató, vásár és koncertek is várják a Fény ünnepén

December 15. vasárnap, 10-től 22 óráig tart idén az immár hagyománnyá vált Fény ünnepe című jótékonysági rendezvény a MagNet Közösségi Házban.

A fotó illusztrációForrás: Scott Payne/Pixabay

Advent harmadik vasárnapján az idelátogatók egyszerre tehetnek jót, adakozhatnak, és közben jól is érezhetik magukat. Részt vehetnek egy nem mindennapi vásáron és csatlakozhatnak az élménydús foglalkozásokhoz is.

A Belső udvarban megnézhetik a Napsugár Trömböczky bábszínházát, Horváth Kristóf, azaz Színész Bob Rendhagyó irodalomóráját, a Bélaműhely Karmester-játékát, a BAGázs bemutatkozóját, emellett a Cheeky kórus koncertjét és Oláh Ibolya előadását is élvezhetik majd.

Az Átrium teremben 10 és 20 óra között kutyasimogató és vásár lesz a Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesületnek köszönhetően, ugyanitt a Művészetek Völgye jóvoltából kaphatnak egy kis ízelítőt a Völgyhangulatból.

A Gyerekjátszóban a relaxáció kerül a középpontba, A Rekettye terem a kézművesség és kreativitás hajléka lesz, a Lótusz teremben pedig csodás hangok és dallamok csendülnek fel.

Az Előkert falain Fényfestésben gyönyörködhetnek.

A belépés ingyenes, a részvételért felajánlott adományokat a BAGázs Közhasznú Egyesület kapja meg. További információkat az esemény Facebook oldalán találhatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek