Ismét megrendezik a tudatos vásárlók egyik kedvenc eseményét

Immár 7. alkalommal rendezik meg Magyarország egyik legnagyobb mentes és tudatos rendezvényét a Csak a Mentes Karácsonyi Vásárt. Az eseményre december 7-8-án kerül sor a Duna Palotában. A vásáron több mint 50 mentes, tudatos kiállító várja majd a vendégeket, de a két nap alatt hallhatnak 22 érdekes előadást is és workshopokon is részt vehetnek – olvasható a sajtóközleményben és az esemény Facebook oldalán.

Forrás: Csiki Vivien / Csak A Mentes

A glutén,- laktóz,- cukormentes, bio, paleo és vegán termékek, alapanyagok, kozmetikumok, tisztítószerek, zero waste termékek mellett főzőbemutatókkal is készülnek a szervezők. Az előadásokon pedig ismert bloggerek és szakavatott emberek szólalnak meg. Az előadóteremben mindent megtudhatnak majd a gluténmentes liszthelyettesítőkről, a csíráztatásról és az ételallergiákról; a workshop teremben pedig lesz szó a teák gyógyító hatásáról és a karácsonyi illatokról is.

A rendezvény családbarát, így a gyerekek is szívesen látott vendégek, nekik játszóházzal és Mikulás látogatással készül a vásár. Advent alkalmából az első 300 érkezőnek ajándékcsomag is jár majd mindkét nap.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek