Környezettudatos karácsonyfa-installációkat láthatunk Budapesten

  A Szabad Tér Színház és a FŐKERT Zrt. Környezettudatos karácsony elnevezésű közös programjában évek óta több száz kisiskolás és óvodás gyermek vesz részt, akiknek a pályamunkái egészen december 28-ig láthatók a téli fesztiválon, de szavazni csak december 17-ig lehet rájuk, a program Facebook oldalán - olvasható a szervezők közleményében.

  Forrás: facebook.com / Advent Budapesten téli fesztivál a Városháza parkban

  A program célja, hogy a gyerekek a környezettudatosság jegyében készüljenek a karácsonyra és megtanulják értékelni a maguk készítette ajándékokat. A stilizált karácsonyfákat természetes anyagokból és újrahasznosítható eszközökből, hulladékokból készítik a gyerekek.

  A legjobb pályamunkákat élményajándékokkal díjazzák a szervezők, a közönségdíjat pedig a program hivatalos Facebook-oldalán leadott szavazatok alapján ítélik oda. A szavazatokat december 17-én összegzik, az eredményhirdetésre és a díjak átadására december 19-én kerül sor a vásáron.

  A szavazást és a nyeremények listáját az Advent Budapesten Facebook-oldalán érik el.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!