A vakáció alatt minden nap közlekedik a Gyermekvasút

  Egy jó kis kirándulós program a téli szünetre. A Gyermekvasút ilyenkor sem áll le, az ünnepek alatt óránként fognak járni szerelvények, írja a www.gyermekvasut.hu.

  Két zárt kocsit karácsonyi díszbe öltöztettek, hogy még ünnepibb legyen a hangulat - a tervek szerint az adventi kocsik január 6-ig közlekednek majd. A szerelvények óránként fognak indulni, az ünnepek alatt csupán az üzemidő módosul.

  Feldíszített adventi kocsi a GyermekvasútonForrás: www.gyermekvasut.hu

  December 24-én, hétfőn az utolsó járat jóval a Hűvösvölgyből 12.10-kor, a Széchenyi-hegyről pedig 13:03-kor indul. December 25. és 31. között mindennap a téli hétvégi menetrend érvényes. A két végállomásról óránként indulnak vonatok, a Hűvösvölgyből 9.10 és 16.10 között, míg a Széchenyi-hegyről 10.03 és 17.03 között.
  December 29-én és 30-án gőzvontatású nosztalgiavonatok is járnak, míg január 1-jén a Hűvösvölgyből 10.10-kor, a Széchenyi-hegyről pedig 11.03-kor indulnak a vonatok. Január 2-án, vagyis a szünet utolsó napján a téli hétvégi menetrend lesz érvényes.
  A részletes menetrend itt érhető el.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!