Síparadicsom hangulatú igluban is forralt borozhat Budapest felett

  A téliesített 360 Bar tavaly télen debütált első alkalommal Budapest szívében, így a tetőteraszt minden évszakban lehet már használni. A nagy sikerre való tekintettel idén továbbfejlesztették az iglukat, amelyek megújult belső terekkel várják azokat, akik a melegből szeretnék élvezni a belváros ünnepi fényeit - írják a szórakozóhely szerkesztőségünkbe érkezett közleményében.

  Igluk Budapest felettForrás: 360 Bar

  Az iglukat ünnepi díszekkel csinosították, ahol fűszeres forralt bor is kapható. A 8-10 személyes, átlátszó design-iglu berendezése három különböző világot elevenít meg. A vendégek választhatnak a zöld növényekkel díszített, pálmaházas hangulat, a vintage berendezésű, vagy a síparadicsomi hüttéket idéző szeparék közül.

  Egy sí paradicsom hütte hangulatát idézi fel ez az igluForrás: 360 Bar

  A hívógombnak köszönhetően ha nem muszáj, nem kell kijönni a melegből az ételért vagy az italért, sőt, mivel az igluk kutyabarát kialakításúak, így a kedvencek is kényelmesen elheveredhetnek. Újítás még az előző évi teraszos kialakításhoz képest, hogy nagyobb lett a fűtött tánctér és a pult előtti hely is.

  Az igluk ünnepi fényekbenForrás: 360 Bar

  A látogatók egészen áprilisig élvezhetik az igluk adta különleges atmoszférát. A téli szezon alatt lesznek tematikus partik, meglepetés programok és gasztroesemények is. Az igluk szilveszterkor is várják a vendégeket, a 19 órás kapunyitást követően bulihangulat lesz a tetőn.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!