Síparadicsom hangulatú igluban is forralt borozhat Budapest felett

A téliesített 360 Bar tavaly télen debütált első alkalommal Budapest szívében, így a tetőteraszt minden évszakban lehet már használni. A nagy sikerre való tekintettel idén továbbfejlesztették az iglukat, amelyek megújult belső terekkel várják azokat, akik a melegből szeretnék élvezni a belváros ünnepi fényeit - írják a szórakozóhely szerkesztőségünkbe érkezett közleményében.

Igluk Budapest felettForrás: 360 Bar

Az iglukat ünnepi díszekkel csinosították, ahol fűszeres forralt bor is kapható. A 8-10 személyes, átlátszó design-iglu berendezése három különböző világot elevenít meg. A vendégek választhatnak a zöld növényekkel díszített, pálmaházas hangulat, a vintage berendezésű, vagy a síparadicsomi hüttéket idéző szeparék közül.

Egy sí paradicsom hütte hangulatát idézi fel ez az igluForrás: 360 Bar

A hívógombnak köszönhetően ha nem muszáj, nem kell kijönni a melegből az ételért vagy az italért, sőt, mivel az igluk kutyabarát kialakításúak, így a kedvencek is kényelmesen elheveredhetnek. Újítás még az előző évi teraszos kialakításhoz képest, hogy nagyobb lett a fűtött tánctér és a pult előtti hely is.

Az igluk ünnepi fényekbenForrás: 360 Bar

A látogatók egészen áprilisig élvezhetik az igluk adta különleges atmoszférát. A téli szezon alatt lesznek tematikus partik, meglepetés programok és gasztroesemények is. Az igluk szilveszterkor is várják a vendégeket, a 19 órás kapunyitást követően bulihangulat lesz a tetőn.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek