Karácsonyi ajándékokat kapnak a Szegedi Vadaspark lakói

  Az idelátogatók megleshetik, hogyan bontja ínycsiklandó finomságokkal teli dobozát Narvik és Navarrana, a rozsomákpár, avagy Borisz és Igor, a két szibériai tigris. Ajándékkal lepik meg a mezopotámiai dámokat és az oroszlánok sem maradnak ki a karácsonyi buliból. A gyerekeknek külön meglepetéssel készülnak a Vadaspark munkatársai.

  Az Állatok karácsonyát december 16-án tartják. Az izgalmas ajándékbontás 10 órakor a rozsomákok kifutójánál kezdődik, akik hideg előételt kapnak karácsonyra, majd a tigrisek ünnepi lakmározását lehet megnézni. 

  Rudolf és barátai, a mezopotámiai dámok fél 11-kor kapják meg az ajándékukat, ezután az oroszlánokat és a borjúfókákat lepik meg fenséges falatokkal. A lakók becsomagolt ajándékait maga a Mikulás adja át, így vele is lehet találkozni – írják a Szegedi Vadaspark közleményében.

  A Szegedi Vadaspark rozsomákja már biztosan várja a karácsonytForrás: Szegedi Vadaspark

  Az ünnepi látványetetésre érkező gyermekeknek külön meglepetéssel is készülnek: a Természetvédelmi Oktatóközpontunkban többek között a télen itt maradó madaraknak készíthetnek ajándékokat, amiket ki is helyeznek az állatkerti fenyőfára. 

  A gyerekek emellett színezhetnek, rajzolhatnak és az oktatóközpont melletti kívánságfalon elhelyezhetik az állatkerti állatoknak szánt ünnepi jókívánságaikat is. A kreatív kézműves foglalkozásra 11 órától várják az érdeklődőket.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!