Már elcsípheti a Mikulástrolit Budapesten

  December 5. és 19. között a színes, ünnepi díszekbe öltöztetett Mikulástroli viszi a Mikulást és krampuszait a város különböző troliútvonalain, hogy a gyerekek találkozhassanak velük. A trolibuszon megunt játékokat, jó állapotú ruhaneműket és egyéb adományokat is gyűjtenek, melyeket a BKK a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójának juttat el - derült ki a budapest.imimi.hu  híreiből.

  Elindult a MikulástroliForrás: shutterstock / Készítette: Andocs

   A feldíszített, környezetkímélő és akadálymentes Solaris–©koda trolibusz különleges megjelenéssel és egyedi belső dekorációval közlekedik, és gyűjti az ajándékokat a rászorulók számára. A Mikulástrolit sötétedés után nem nehéz kiszúrni, hiszen káprázatos fényben ragyog: körülbelül 10 ezer alacsony fogyasztású LED izzóból összeállított fényfüzér díszíti, valamint különleges, egyedi belső dekoráció gondoskodik az ünnepi hangulatról. A Mikulás járat a 70-es, a 72-es, a 75-ös, a 80A és a 83-as trolibusz vonalán közlekedik.

  A Fénytroliként is emlegetett, karácsonyi fényekkel feldíszített járaton az eddigiekhez hasonlóan idén is normál díjszabás ellenében, érvényes jeggyel, vagy BKV bérlettel lehet utazni. A részletes menetrendet ide kattintva találja.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!