Királyi karácsonyok és népi betlehemezés Gödöllőn

  Koncertek, kézműves foglalkozások és népi betlehemezés is várja az érdeklődőket december 8. és 28. között a Gödöllői Királyi Kastélyban, írja a szervezők közleménye alapján az MTI.

  A Gödöllői Királyi Kastély ünnepi fényben ragyogForrás: Gödöllői Királyi Kastély/Facebook

  December 8-án Bogányi Gergely és Szilasi Alex zongoraművészek adnak koncertet, december 9-én a Gödöllői Szimfonikus Zenekar és a Prelude Vegyeskar Beethoven d-dúr hegedűversenyét és Orbán György Magnificat című művét adja elő Horváth Gábor vezényletével.

  December 15-én ifjúsági programok, többek között musically és vlogger közönségtalálkozó, Kocsis Dénes interaktív kosztümös előadása és cooldance party szerepel a programok között. Másnap a Szironta Csengettyű Együttes, a Daniel Speer Brass Együttes, az Arpeggio Gitárzenekar és a Bábakalács meseszínház lép színpadra.

  December 28-án Erzsébet királyné karácsonyai címmel szerveznek családi programokat. A hétvégéken lesz hagyományőrző népi betlehemezés, kézművesek karácsonyi vására, múzeumpedagógiai foglalkozások, gyertyaöntés és mézeskalács készítés, valamint karácsonyi dalok is szólnak majd a General Pausa Vegyeskar előadásában.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!