Egy új repülőgéppel és két új útvonallal bővül a Wizz Air hálózata

A Wizz Air legújabb útvonala 2019 márciusától naponta közlekedő járattal köti majd össze Budapestet a London Gatwick repülőtérrel, amely az Egyesült Királyság második legforgalmasabb légikikötője a London Heathrow után. Egy hónappal később, 2019 áprilisában pedig Oslóba indít, Norvégia hegyek és a tenger által körülölelt fővárosába indít új járatot. A városba, mely innovatív építészeti stílusával folyamatosan újrateremti önmagát, hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap utazhatnak majd.

Az oslói OperaházForrás: pixabay.com / AlexvonGutthenbach-Lindau

Az izgalmas új úticélokon túl a Wizz flottájához 2019 márciusában csatlakozik egy új Airbus A321-es gép, illetve megnövekedik 3 budapesti járatának a sűrűsége. Frankfurtba, Tel-Avivba és Szentpétervárra akár heti 6-tal több járat indul majd Budapestről - olvasható a légitársaság közleményében.

A WIZZ immár 83 útvonalat kínál Magyarországról, ezzel 31 országgal köti össze Budapestet és Debrecent. Az új útvonalakra megkezdődött a jegyek értékesítése, melyek már 9190 forinttól foglalhatók a wizzair.com weboldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek